Здобувачі вищої освіти за освітніми програмами кафедри на науковій конференції студентів і магістрантів К-ПНУ

05 квітня 2023 року здобувачі вищої освіти природничо-економічного факультету представили результати своїх наукових досліджень на науковій конференції студентів і магістрантів за підсумками науково-дослідної роботи в 2022-2023 навчальному році. У секції «Природничі та економічні дослідження» результатами своїх перших кроків у науці поділились: здобувачка 2 курсу ОП Економіка підприємства Олександра Бурбенко (тема доповіді: «Блокчейн: перспективи використання», науковий керівник – доктор економічних наук, професор Наталія Мазур) та здобувач 2 курсу ОП Облік і оподаткування Дмитро Заярнюк (тема доповіді: «Вплив інтернет-реклами на споживача», науковий керівник – доктор економічних наук, професор Наталія Мазур).

Усі присутні з цікавістю та задоволенням обговорювали представлені результати досліджень, адже їх теми були не лише актуальними, але й досить різносторонніми, а доповіді супроводжувались жвавим обговоренням та дискусіями.

Впродовж насиченої та цікавої зустрічі обговорили проблеми та студентське бачення шляхів їх вирішення як у сфері економіки, так і готельно-ресторанного бізнесу, менеджменту, екології, географії та біології.

На закінчення конференції декан природничо-економічного факультету, кандидат економічних наук, доцент Іван Семенець відзначив найактивніших дослідників грамотами та побажав здібним, креативним здобувачам вищої освіти продовжувати наукові пошуки та досягати нових вершин! 

Кафедра економіки підприємства 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *