Реалізація сертифікатних програм К-ПНУ

05 лютого 2024 року в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка стартувала реалізація перших сертифікатних програм: «Технології роботи з дітьми та дорослими в ситуації стресових і травматичних станів», «Психологічна допомога дітям та дорослим в умовах війни і повоєнний період», «Стартап-проєктування в закладі освіти». Фахові спікери з числа науково-педагогічних працівників університету діляться зі слухачами теоретичними та практичними знаннями під час проведення занять як у дистанційній, так і в очній формах.

За сертифікатною програмою «Технології роботи з дітьми та дорослими в ситуації стресових і травматичних станів» набувають потрібних компетентностей 45 зовнішніх слухачів, розділених на дві групи. Забезпечують реалізацію програми доктор психологічних наук, доцент, доцент кафедри загальної та практичної психології Наталія Гончарук і кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Ірина Марціновська.

 

Слухачі з фаховою підготовкою у галузі психології, педагогіки, соціальної роботи вдосконалюють свої знання, уміння й навички за сертифікатною програмою «Психологічна допомога дітям та дорослим в умовах війни і повоєнний період». Із групою з 19 слухачів працюють: кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри загальної та практичної психології Наталія Гоцуляк; кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри загальної та практичної психології Оксана Логвіна; кандидат психологічних наук, доцент, старший викладач кафедри загальної та практичної психології Юлія Данчук; кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри психології освіти Наталія Дідик.

 

Сертифікатна програма «Стартап-проєктування в закладі освіти» об’єднала 25 слухачів, серед яких також є науково-педагогічні працівники і здобувачі вищої освіти університету. Заняття за сертифікатною програмою в очній формі проводять доктор економічних наук, професор, професор кафедри економіки підприємства Ірина Ящишина та кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри економіки підприємства Тетяна Боднарчук.

Науково-педагогічні працівники К-ПНУ вже підготували до реалізації чотири нові сертифікатні програми, які стартують найближчим часом.

Відділ фандрайзингу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *